Ιατρική Κάλυψη

 
 
 
ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
Dr Δημήτρης Τηλεμ. Καραλής
Ειδικός Ενδοκρινολόγος – Διαβητολόγος Τρίκαλα

Ο Ενδοκρινολόγος Dr Δημήτρης Καραλής καλύπτει ιατρικά ολόκληρο το φάσμα της Ενδοκρινολογίας, των Διαταραχών του Μεταβολισμού και του Σακχαρώδη Διαβήτη με τη συνεργασία έμπειρης γραμματειακής υποστήριξης. 

Η εξέταση υποβοηθείται, στο ιατρείο, από υπερηχοτομογράφο, Doppler αγγείων, εξωφθαλμόμετρο, μετρητή γλυκόζης τριχοειδικού αίματος, μετρητή γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης τριχοειδικού αίματος, οφθαλμικό βυθοσκόπιο, λιπομετρητή.

Το τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας καλύπτεται από Κλινικό Διαιτολόγο - Διατροφολόγο με πολυετή εμπειρία στη ρύθμιση των δυσλιπιδαιμιών, του Σακχαρώδη Διαβήτη αλλά και άλλων παθολογικών καταστάσεων (γαστρεντερολογικών, νεφρικών  κ.λ.π.) παιδιών και ενηλίκων.

Οι διατροφικές προτάσεις του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας απευθύνονται όχι μόνο στους ασθενείς για απώλεια βάρους αλλά και στους λιποβαρείς για αύξηση του βάρους τους. Στόχος η αλλαγή, δια βίου, των διατροφικών συνηθειών και η διαχείριση της ποιότητας και της ποσότητας της τροφής λειτουργώντας συνεργικά στην αποτελεσματικότερη θεραπεία.

 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε ραντεβού!